Dat-is-pas-eng

Dat is pas eng!

In oktober wordt Halloween gevierd, een feestdag die ook in Nederland steeds meer aandacht krijgt. Tijdens Halloween worden feesten georganiseerd met als thema horror en enge figuren, om je de stuipen op het lijf te jagen!

Maar wat pas echt eng is, is in de ochtend op kantoor komen en ontdekken dat u al uw data kwijt bent. Dergelijke calamiteiten, veroorzaakt door een natuurlijke, technische of zelfs menselijke oorzaak, kunnen vergaande gevolgen hebben voor de continuïteit van uw organisatie.

Gelukkig heeft 1Appliance uitgebreide ervaring met Disaster Recovery. Disaster Recovery as a Service (DRaaS). DRaaS is een dienst waarbij uw organisatie beschermd wordt tegen het verlies van haar kostbare data en applicaties Hierdoor is een snel en betrouwbaar herstel naar de oorspronkelijke situatie gewaarborgd, zelfs op alternatieve locaties in geval van het volledig wegvallen van de werkplek.

De voordelen van DRaaS

  • Continuïteit bij calamiteiten gewaarborgd, snel herstel van oorspronkelijke situatie;
  • Geen investering in dure Disaster Recovery hard- en software;
  • Geen investering in kennis;
  • Voorziet in DRP plan, met inventarisatie, procedures en test;
  • Voldoet aan compliance regels voor uw branche;
  • Off-site voorziening, uw data staat veilig opgeslagen in ons datacenter.

 

Bent u benieuwd naar Disaster Recovery (as a Service) en welke DR-oplossing het meest geschikt is voor uw organisatie? 1Appliance denkt met u mee en adviseert u graag over de optimale oplossing voor uw situatie.

 

Om u vast op weg te helpen biedt 1Appliance u onze Disaster Recovery Guide aan met één van onze partners, hierin leest u hoe u zich kunt wapenen tegen alle vormen van calamiteiten en waarmee u dataverlies terugbrengt tot seconden en binnen minuten weer aan de slag kunt.