Placeholder

Duurzaam & Innovatief Datacenter


1TransVir beschikt over een duurzaam en innovatief datacenter van waaruit klanten en partners Cloud-, Big Data & Analytics- en Contentdiensten op klimaat neutrale wijze kunnen afnemen.

1TransVir: Duurzaam, zorgeloos en voordelig

Diensten

Big Data & Analytics

Dankzij de Big Data & Analytics diensten kunt u meer waarde uit uw data halen met als resultaat dat u sneller kunt anticiperen op bijvoorbeeld trends in klantgedrag of financiële prestaties.


Cloud Diensten

Voordeel is dat u niet hoeft te investeren in dure eigen ICT-hardware, onderhoud en beheer. U betaalt gewoon een vast laag bedrag per maand.Managed Services

Om continuïteit in de bedrijfsvoering te waarborgen zijn periodieke back-ups van bedrijfskritische data noodzakelijk. Door de data off-site op te slaan, wordt ook het risico van dataverlies op locatie, bijvoorbeeld door brand, voorkomen.

Content & Archiving

1Transvir beschikt over een unieke object based Content Cloud, speciaal ontwikkeld voor een zakelijke omgeving, waarmee organisaties eenvoudig in staat zijn om cloud computing-mogelijkheden in te zetten en hun mobiele diensten veiliger en betrouwbaarder te maken.

1TransVir biedt vanuit een eigen klimaatneutraal en energiezuinig datacenter significante kostenvoordelen en duurzaamheid.

Duurzaam & Innovatief


Door 60% energie te besparen in het datacenter, warmte te hergebruiken, zelf energie op te wekken en gebruik te maken van wind- en zon energie biedt 1TransVir u een duurzaam- en klimaatneutraal Cloud aanbod van diensten.

Wat is de ideale omvang of inrichting voor uw IT-omgeving? Welke beveiliging heeft u nodig? 1TransVir biedt u een doordachte aanpak en neemt risico’s uit handen.

Dankzij de kennis en ervaring van ons team van Datacenter specialisten profiteert u van:

  • Een heldere standaard procesaanpak;
  • Grote keuzevrijheid in sizing, Connectiviteit en beveiliging;
  • Duidelijke intake formulieren;
  • Een voorspelbare, veilige en betrouwbare omgeving;
  • Snel en vakkundig antwoord op al uw vragen rondom de cloud.