Transform Your Business


Pure Storage heeft flash in het datacenter op grote schaalmogelijk gemaakt voor een prijsniveau van enterprise disk en is hiermee de leider in het All Flash segment. Met dit platform versnelt het business processen en maakt het nieuwe businessmodellen mogelijk die voorheen niet mogelijk waren. De eigen software-defined omgeving toegepast op industrie standaard hardware maakt, gecombineerd met een baanbrekend onderhoudsmodel, het mogelijk om business transformatie te versnellen zonder concessies te doen aan enige vorm van performance.

Re-inventing the enterprise storage experience. Again.

FlashArray//m:


Door een combinatie van verschillende inline datareductie en Raid 3d methodieken is het mogelijk om Flash toe te passen zonder de hogen beheerlast die een traditioneel Enterprise Disk Array met zich meebrengt.

Placeholder

Diensten

Purity Environment

De gehele operating environment is compleet nieuwe opgebouwd met eigen gepatendeerde software technieken waardoor alle dataservices native in het platform ondergebracht zijn zonder complexe licentiering.


Flash Stack

In combinatie met het Cisco UCS server platform is het mogelijk om 1 geïntegreerde converged infrastructuur af te nemen in combinatie met o.a. VMware, HyperV en KVM.


Pure1

1 centrale cloud gebasseerde management voor zowel beheer als support.


Kundig en professioneel


1Appliance is partner vanaf het eerste uur en levert niet uitsluitend systemen maar doet ook 1e en 2e lijns support en heeft een eigen lokale spareparts voorraad en supportorganisatie om klanten in de BeNeLux binnen 4 uur van vervangende onderdelen te kunnen voorzien.

Omdat wij als SVAR ook eigen getrainde engineers hebben die upgrades, support en maintenance kunnen uitvoeren bent u verzekert van:

  • Het beste advies voor uw specifieke situatie
  • De laagste responsetijd en gegarandeerde Time-To-Fix
  • De beste integratie met netwerk en hypervisor op basis van eigen API koppelingen
  • Minimale risico’s tijdens uitrol en migratie
  • Een professioneel en plezierig contact