Vacature Engineer

Gedreven Infrastructuur- en Virtualisatie Engineer
1Appliance is de storage innovator en expert op het gebied van dynamische IT-Infrastructuren. Wij geven inhoud aan Business Continuïteit vanuit onze kerncompetenties server- en storage virtualisatie en datamanagement.

Het is onze ambitie om naast de meest innovatieve storage partij in Nederland ook een toonaangevend bedrijf te worden op het gebied van het Software Definied Datacenter. Omdat we daar ook tot de beste van ons vakgebied gaan behoren zoeken we nieuwe collega’s die zin hebben om deze uitdaging met ons aan te gaan.

Wij werken dagelijks om onze klanten de beste ervaring te bezorgen op het gebied van de laatste technieken en toepassingen en zoeken nieuwe collega’s die dat samenbrengen met een inspirerende uitstraling. Dus heb jij zin in een echte uitdaging en ben je bereidt net wat harder te lopen dan een ander? Neem dan contact met ons op.

Functie
Heb jij een natuurlijke interesse voor technologie en innovaties en weet je dit te combineren met een gestructureerde werkaanpak en klantgerichtheid? Ben je ook in je eigen tijd bezig met techniek en het verbeteren van bestaande oplossingen en installaties? Dan hebben wij een functie als engineer die bij je past. Je zult in de dagelijkse praktijk vooral ingezet worden bij 1Appliance klanten om Infrastructuur- en Virtualisatie projecten uit te voeren als eindverantwoordelijke.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:
Het ondersteunen van de (services) sales t.a.v. architectuur en technische invulling;
Het uitwerken van verkochte projecten in een Technisch Ontwerp en Installatieplan;
Het implementeren van technische oplossingen op Storage- Server- en virtualisatie gebied;
Het documenteren van je werkzaamheden ten behoeve van naslag en beheer.
Het communiceren met gebruikers / klanten over de technische oplossing en mogelijkheden.

Profiel
Je bent in ieder geval in bezit van kennis van de volgende deelgebieden, bent gecertificeerd of bereid opleidingen te volgen:
Microsoft Datacenter Omgevingen;
Netwerk kennis (IP en/of FC);
Servervirtualisatie en applicatie virtualisatie;
Storage en Backup.
Kennis van / certificering op onderstaande gebieden is een pré:
Ervaring binnen complexe infrastructuur omgevingen bij enterprise klanten;
Goede communicatieve eigenschappen;
Kennis van storage Hardware (EMC, Netapp, Pure Storage);
Kennis en ervaring met VMware vSphere, View / Horizon;
Netwerkkennis IP en FC van oa Cisco

Functie-eisen
We zoeken een gedreven medewerker dus diploma’s zeggen niet alles. Om de architecturen te kunnen doorgronden en een goede gesprekspartner voor onze klanten te kunnen zijn vragen we wel dat je minimaal op HBO denk- en werkniveau opereert.

Je bent in het bezit van enkele certificeringen (of bereid deze te halen) en ook in staat om communicatief je mannetje te staan in een klantgerichte houding. We verwachten een pro-actieve en zelfstandige werkhouding met begrip voor jouw eigen toegevoegde waarde. Bovenal moet je ook een professionele collega zijn en je zo willen ontwikkelen.

Wij bieden
Een interessante werkomgeving bij een succesvol groeiend bedrijf met goede doorgroeimogelijkheden. Daarnaast stellen we gezamenlijk een persoonlijk opleidings en ontwikkelingsplan op waardoor jij de komende jaren je kan ontwikkelen als een volwaardig professional. We kennen een cultuur van hard werken in een informele sfeer.

Hierbij horen uiteraard goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij gaan uit van het principe dat als we ons allen inzetten we succesvol zijn en dit ook naar je terugkomt. Om die reden bieden we naast een deugdelijke vergoeding ook zaken als: een eerlijk en ongetopt bonus systeem, een opleidingsbudget, kennisoverdracht sessies en verzekeringen en pensioenregelingen die hierbij passen.

Mocht je willen solliciteren, dan ontvangen wij graag je CV, een goede motivatie waarom jij onze nieuwe collega gaat worden en een kleine samenvatting van je aantoonbare vaardigheden.

[contact-form-7 id=”446″ title=”Engineer”]