Duidelijk in dataprotectie

Wat is de impact van het verlies van data op een organisatie? In hoeverre kan een organisatie zich downtime ‘veroorloven’? Met de enorme groei van de hoeveelheid data en de onschatbare waarde van deze data voor organisaties, zien veel klanten het strategische belang in van een gedegen data protectieplan in. Immers, organisaties zijn steeds meer afhankelijk van hun data en lopen daardoor ook steeds meer risico. Verlies van bedrijf kritische data of downtime vormen een serieus gevaar voor de continuïteit van een organisatie.

Het beschikbaar en beveiligd houden van gegevens wordt een steeds grotere uitdaging. Nieuwe IT trends en de almaar groeiende hoeveel data ver1Appen een goede en strategische aanpak. Traditionele benaderingen van back-up en recovery vanuit de ‘9-tot-5 mentaliteit’ zijn niet langer voldoende. Het nieuwe werken in een 24/7 economie en medewerkers die steeds vaker vanaf verschillende locaties en met verschillende devices werken, dwingen organisaties over te stappen op een meer eigentijdse aanpak. Een moderne data protectiestrategie, waarbij back-up bottlenecks verleden tijd zijn, de betrouwbaarheid van back-ups hoog op de prioriteitenlijst staat, archivering en snelheid van recovery wordt afgestemd op de waarde van de data en bovendien de disaster recovery gegarandeerd is.

1Appliance adviseert en begeleidt klanten bij de keuze, ontwerp, implementatie en beheer van een moderne en optimale dataprotectie strategie gebaseerd op de wensen en eisen die worden gesteld op het gebied van beschikbaarheid, veiligheid en beheer van bedrijfs-kritische data. Zowel on premise, in de cloud of een combinatie van beide. Een gedegen en moderne dataprotectie strategie helpt klanten de complexiteit van de infrastructuur te verminderen, data moeiteloos te beveiligen, kosten te verlagen en het risico van dataverlies te minimaliseren, terwijl tegelijkertijd de time-to-value wordt versneld.