Veeam


Veeam overbrugt de kloof van beschikbaarhed voor ca 200.000 klanten en meer dan 11 milljoen VM’s met een nieuw soort oplossing dat Availability for the Always-On Enterprise heet, met recovery time and point objectives (RTPO™) van < 15 minuten voor ALLE applicaties en data. Met Veeam beschikt u over een oplossing met: ultrasnel herstel, dataverliespreventie, geverifieerde herstelbaarheid, geoptimaliseerde gegevens en volledige zichtbaarheid. Dit is iets wat traditionele back-upoplossingen simpelweg niet kunnen waarmaken. Dus waarom zouden ze geschikt zijn voor uw Always-On Business?

“Availability voor de Always-On Enterprise”

Diensten

Back-up & Replicatie

Veeam® Backup & Replication™ is een krachtige, gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing voor back-up en beschikbaarheid. Het biedt snel, flexibel en betrouwbaar herstel van gevirtualiseerde toepassingen


Veeam ONE

Veeam® ONE™ is een krachtig monitoring, reportage en capaciteitsplanning instrument voor de Veeam back-up infrastructuur en VMware vSphere en Microsoft Hyper-V virtuele omgevingen.


Availability Suite

De Veeam Availability Suite combineert de toonaangevende back-up-, herstel- en replicatiemogelijkheden van Veeam Backup & Replication™ met de geavanceerde monitoring-, rapportage- en capaciteitsplanningsfuncties van Veeam ONE™.


Cloud Connect

Breidt back-up en replicatie uit naar de cloud; maakt deel uit van de Veeam Availability Suite en Veeam Backup Essentials voor eindgebruikers.
Download datasheet

Kundig en professioneel


1Appliance is niet alleen reseller maar ook Cloud Service Provider van VEEAM en biedt dus een Back-up Repository of een compleet managed dienst voor backup-replicatie en uitwijk.

Als Cloud Service Provider van VEEAM bent u bij 1Appliance verzekert van:

  • Het beste advies voor uw specifieke situatie
  • Een Hypervisor onafhankelijke aanpak van uw datamanagement en beschikbaarheids vraagstukken
  • De snelste restore mogelijkheden onsite of vanuit de cloud
  • Een professioneel en plezierig contact