Duidelijk in storage en server infrastructuur

Data, van strategisch belang voor iedere organisatie. Immers op basis van data worden strategische keuzes gemaakt die positief bijdragen aan het bedrijfsresultaat.

Organisaties produceren dagelijks een enorme hoeveelheid data welke, door Computing Everywhere, nagenoeg overal wordt gegenereerd. Het grootste deel van deze data is ongestructureerd en moet op de een of andere manier gestructureerd worden zodat er ook nog nuttige informatie uit kan worden gehaald.

Maar hoe je het ook wendt of keert, deze enorme toename van data, die uit alle hoeken van de organisatie komt, zorgt ervoor dat de uitdaging op het gebied van storage ook groter en complexer wordt. Niet alleen is storage een kwestie van het veilig opslaan van data, ook moeten er op basis van gegevens en het koppelen van verschillende databases, bedrijfsbeslissingen worden gemaakt.

Dat vraagt om IT die betrouwbaar is. De infrastructuur moet naast flexibiliteit en schaalbaarheid ook voldoende performance en beschikbaarheid bieden. Daarnaast zijn veiligheid van data en eenvoudig beheer ook van essentieel belang voor een betrouwbare en stabiele IT omgeving.

1Appliance adviseert en begeleidt klanten bij de keuze, ontwerp, implementatie en beheer van de juiste IT data infrastructuur op basis van bedrijfsdoelstellingen, wensen en 1Appen. Van server- storage- en desktop virtualisatie, een converged infrastructuur tot aan een private, public of hybride cloud oplossing, onze specialisten kijken altijd samen met de klant naar een passende, toekomstvaste oplossing die aansluit op de behoefte en wensen en ook binnen het budget past.