Placeholder

Nimble Storage


Nimble Storage heeft een Flash Optimized Storage platform ontwikkeld wat hoge performance biedt in combinatie met hoge capaciteiten. Het Predictive All Flash en Flash Optimized platform is over verschillende assen schaalbaar zodat u nooit onnodig investeert maar precies dat aanschaft wat u nodig heeft. Met de meegeleverde managementtools is het mogelijk om per VM performance en trends te monitoren. Daarnaast levert de cloud gebasseerde support portal demogelijkheid om de hele omgeving tot in de VM te benchmarken tegen alle geïnstalleerde systemen en evt. problemen vooraf te signaleren en via een geautomatiseerd proces te voorkomen.

Data Velocity Delivered, closing the App-Data Gap

Diensten

Predictive Flash Platform

Flash is een catalysator maar op zich zelf nog niet genoeg. Doormiddel van het CASL filesysteem is het mogelijk om tot 66% meer capaciteit en performance uit gestandaardiseerde componenten te halen.


Adaptive Flash Arrays

Het CASL filesysteem maakt het mogelijk om uit een klein aantal SATA disken in combinatie met FLASH cache tot 100 keer meer performance te realiseren.SmartStack Offering

In combinatie met het Cisco UCS server platform is het mogelijk om 1 geïntegreerde converged infrastructuur af te nemen in combinatie met o.a. VMware, HyperV en KVM.

Infosight

Een cloud gebasseerde support omgeving waar per array honderden meetpunten per dag gemonitord worden die ook voor langere tijd vastgehouden worden. Dit voorspelt en voorkomt problemen in uw infrastructuur.

Kundig en professioneel


De kennis van 1Appliance houdt niet op bij het storage platform van Nimble Storage, maar als service partner hanteren we ook de voorspellende werking van Infosight en leveren en compleet geïntegreerde en gemonitorde converged omgevingen op basis van Smart Stack.

Omdat wij al geruime tijd systemen inzetten als hosting provider hebben we ruime praktijkervaring waardoor u verzekert bent van:

  • Het beste advies voor uw specifieke situatie
  • De best passende propositie, on-site vanuit ons datacenter of gekoppeld aan de public cloud
  • Maximale schaalbaarheid onder VMware en HyperV
  • Minimale risico’s tijdens uitrol en migratie
  • Een professioneel en plezierig contact