Placeholder

Hewlett Packard Enterprise


Hewlett Packard Enterprise (HPE) helpt haar klanten om technologie te gebruiken om sneller nieuwe ideeën naar de markt te brengen. Ideeën en diensten, die meerwaarde leveren zodat deze op hun beurt industrieën, markten en levens kunnen transformeren. Sommige organisaties werken met traditionele IT-omgevingen. Vele maken inmiddels de overstap naar een beveiligde, cloud-enabled, mobiel-vriendelijke infrastructuur. Veel organisaties vertrouwen op een combinatie van beide. In welke fase van de transitie ze ook zijn, HPE biedt de technologie en oplossingen om hen te helpen slagen.

Technology innovation that fosters business transformation

Storage


ServerNetworking


Partnership HPE en 1Appliance


1Appliance is trotse silver partner en reseller van HP Enterprise (HPE). Hierdoor kunnen wij garanderen dat u altijd ondersteund wordt met de beste service, support, implementaties en migratie op HPE producten en oplossingen.Oplossingen HPE


1Appliance gelooft in een omgeving waarin u zich alleen nog maar hoeft bezig te houden met uw Core Business. Wij kunnen, samen met HPE, zorgen dat uw IT inrichting volledig verzorgt is. Zodat u altijd, overal, wanneer u dat wilt kunt werken!


Service van 1Appliance


1Appliance is uw ideale partner voor HPE oplossingen, bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten om met u de mogelijkheden door te spreken.

Gegarandeerd de laagste prijs


Wanneer u snel op zoek bent naar kwaliteit voor een lage prijs dan zit u bij 1Appliance en HPE goed. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact op.