Digitale Transformatie Enabler’s

Organisaties worden zich bewust van de noodzaak van digitale transformatie en beseffen dat ze steeds klantgerichter moeten worden. De focus verschuift van producten naar (technologie gedreven) diensten. Dat maakt goede digitale dienstverlening belangrijker dan ooit.

Bestaande ICT-afdelingen kunnen deze transitie zelf vaak niet aan. Hiertoe heeft ONE met 1inCloud (One in Cloud) een standaard ICT Platform ontwikkeld. Dit platform stelt organisaties in staat digitaal te transformeren. In feite is het ONE platform een ‘enabler’ voor deze transitie en stelt bedrijven op (gebruikers-) eenvoudige wijze in staat hun operationele processen te optimaliseren, klantervaring te verbeteren, te groeien en snel in te spelen om marktveranderingen.

Digitale transformatie

Bedrijven die succesvol digitaal transformeren, zetten technologische trends als cloud computing, big data, artificial intelligence en robotica strategisch in om een voorsprong op de concurrentie te behalen – en te behouden. Technologie die past in hun digitale visie en hun strategische positionering versterkt.

Organisaties in zowel de Publieke- als Private sector ontberen de kennis, tijd en ervaring om de informatisering en automatisering naar een hoger plan te helpen. Snelle ICT-ontwikkelingen, impactvolle veranderingen in (zorg) stelsels en financiering, hoge eisen vanuit wetgeving i.c.m. lage ICT-budgetten, gebondenheid aan niet proactieve pakketleveranciers en een niet ‘digivaardige’ gebruikersdoelgroep veroorzaken een enorme kloof tussen gebruiker en ICT.

Digitale Transformatie Enabler

ONE biedt organisaties een uniek ICT Platform waarbij bedrijven in staat worden gesteld deze ICT trends op eenvoudige wijze, vanuit 1 Appliance (One Appliance) en volledig beheerd in te zetten. Bovendien is het platform voor klant gebruikers beschikbaar voor ieder device (tablet, notebook, PDA), in hoge mate beveiligd (beveiliging, datalekken en compliance) en werkt het o.b.v single-sign-on (SSO).

ONE biedt deze zgn. Digitale Transformatie Enabler’s (DTE) zowel on-site bij organisaties als vanuit haar eigen klimaat neutraal data centrum, 1TransVir (One TransVir) om organisaties in hun MVO doelen te ondersteunen. ONE geeft inhoud aan Digitale Transformatie Enabling vanuit haar kerncompetenties datamanagement en data-analyse waarbij organisaties kunnen instappen op enkele diensten tot aan complete outsourcing van hun ICT.