DELL EMC


DELL EMC is wereldwijd marktleider en innovator die het technologische fundament ontwikkeld voor klanten en serviceproviders om IT as-a-service mogelijk te maken. Cloud computing staat aan de basis van deze transformatie. Door innovatieve producten en diensten te combineren maakt DELL EMC het met 1Appliance mogelijk om de cloud ontwikkeling en toepassing te versnellen door klanten te helpen om het belangrijkste bezit, (bedrijfs)informatie, te beschermen in een flexibele, beveiligde en koste efficiënte manier.

“Where information lives”

Diensten

Unified Storage

Naast traditionele scale-out (block)architecturen; VMAX, VNx(e), biedt 1App een volledig Unified oplossing (Unity) en Software Defined storage oplossingen in het portfolio (Issilon en SacleIO).Converged Infra

1Appliance biedt ook complete geïntegreerde oplossingen voor compute-netwerk-storage als een appliance (VXrail) of schaalbare Datacenter Oplossingen (Vblock).

Backup & Recovery

Voor dataprotectie zijn backup targets beschikbaar, maar ook up-to-the-second journaling oplossingen (recoverpoint) en een cloudscale archief oplossingen (ECS) behoren tot de mogelijkheid.


Management & Virtualization

VMware maakt een essentieel onderdeel uit van onze propositie. Daarnaast is er ook een generiek storage virtualisatie platform beschikbaar (ViPR) en een zgn in-band replicatie platform (VPLEX).


Cloud: Pivotal Virtustream

Virtustream is een platform wat de basis legt voor tier-1 applicaties die vanuit een cloud gedachte worden uitgeleverd. Pivotal is een application framework en runtime environment voor 3th platform applications.


Kundig en professioneel


1Appliance beschikt over getrainde en gecertificeerde consultants en engineers die verstand hebben van informatie technologieën. Hierbij maken wij graag de vertaling van uw behoefte naar de beste oplossing voor u. Met andere woorden, onze mensen luisteren naar u en richten zich niet uitsluitend op techniek.

Omdat al onze medewerkers minimaal 5 jaar ervaring hebben met de oplossingen waarmee ze werken bent u verzekert van:

  • Het beste advies voor uw specifieke situatie
  • Een doordacht plan van aanpak voorafgaande aan het project
  • Een reële inschatting van de mogelijkheden en doorlooptijden
  • Minimale risico’s tijdens uitrol en migratie
  • Een professioneel en plezierig contact