Commvault


Commvault is gepositioneerd als een leider in het Gartner Magic Quadrant voor Enterprise Backup en Recovery software. Voor meer dan 21.000 klanten wereldwijd verzorgt de Simpana Software de data management en backup inclusief uitwijk en Information Lifecycle Management.

Commvault is ‘s werelds snelst groeiende data management-bedrijf en in het ‘Gartner Magic Quadrant’ staat de software al voor het 4e jaar op de nr 1. positie. Simpana is het softwareplatform dat internationaal wordt erkend door top-industrie-analisten van Gartner en Forrester als de onbetwiste marktleider van back-up en recovery-software. Zowel de toonaangevende industrie analisten Gartner als Forrester concluderen dat Commvault Simpana de enige software is, die echt in staat is tot geïntegreerd data management.

“Hardware onafhankelijk data-management voor al uw gegevens”

Diensten

Back-up & Recovery

Files, Databases en VM’s, alles backup en restorable volgens centrale policies.


Retention & Compliance

Content Based retention middels een Enterprise Catalog en Secure File Sharing.


Offsite Back-up

Integratie van single file en applicatie backup met diverse hardware vendor integraties voor de hoogste performance in de markt.


Kundig en professioneel


1Appliance heeft vanuit verschillende OEM relaties al jaren te maken met de Commvault producten en kent daarom alle kneepjes van het datamanagement vak.

Wij leven al lange tijd uitwijk en backup diensten en kennen daardoor de valkuilen van andere concepten, daarom bent u verzekert van

  • De snelste restore mogelijkheden als (managed) dienst
  • De meest complete integratie met uw applicaties
  • Het beste advies en combinatie van applicatie-, hypervisor- en replicatie concepten.
  • De meest complete SLA voor uitwijk en backup.