Placeholder

1inCloud


1inCloud beschikt over een duurzaam Cloud- en Big Data & Analytics platform in een eigen datacenter van waaruit organisaties in staat worden gesteld Cloud, Big Data & Analytics en Content diensten op klimaat neutrale wijze af te nemen.

“Zelfstandig ICT-capaciteit op- en afschalen op basis van uw behoefte.”

Diensten

Cloud Diensten

Voordeel is dat u niet hoeft te investeren in dure eigen ICT-hardware, onderhoud en beheer. U betaalt gewoon een vast laag bedrag per maand.


Big Data & Analytics

Dankzij onze Big Data & Analytics diensten kunt u meer waarde uit uw data halen met als resultaat dat u sneller kunt anticiperen op bijvoorbeeld trends in klantgedrag of financiële prestaties.


Duurzaamheid

Als u voor de betrouwbare diensten van 1inCloud kiest, dan kiest u ook voor een klimaat neutraal en energiezuinig platform dat u direct kostenvoordelen oplevert.


Content Cloud

1inCloud beschikt over een unieke object based Content Cloud, speciaal ontwikkeld voor een zakelijke omgeving, waarmee organisaties eenvoudig in staat zijn om cloud computing-mogelijkheden in te zetten en hun mobiele diensten veiliger en betrouwbaarder te maken.


Managed Services

Om continuïteit in de bedrijfsvoering te waarborgen zijn periodieke back-ups van bedrijfskritische data noodzakelijk. Door de data off-site op te slaan, wordt ook het risico van dataverlies op locatie, bijvoorbeeld door brand, voorkomen.


Duurzaam & Innovatief


1inCloud biedt vanuit een eigen klimaatneutraal en energiezuinig datacenter significante kostenvoordelen en duurzaamheid.

Door 60% energie te besparen in het datacenter, warmte te hergebruiken, zelf energie op te wekken en gebruik te maken van wind- en zon energie biedt 1inCloud u een duurzaam- en klimaatneutraal Cloud aanbod van diensten.

Een heldere aanpak:

  • Een heldere standaard procesaanpak;
  • Grote keuzevrijheid in sizing, Connectiviteit en beveiliging;
  • Duidelijke intake formulieren;
  • Een voorspelbare, veilige en betrouwbare omgeving;
  • Snel en vakkundig antwoord op al uw vragen rondom de cloud.